Alles uit de kast voor Doesburg Jazz 2019

Ubbink Doesburg Jazz is gestart met de voorbereidingen voor november 2019. De organisatie kijkt met vertrouwen terug op een goed bezochte tweede editie van een van ‘s lands jongste jazzfestivals, maar realiseert zich dat in het verleden behaalde resultaten geen zekerheid bieden voor de toekomst. Daarom wordt alles uit de kast getrokken voor Doesburg Jazz 2019, op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 november.

Een rondgang langs podia, sponsoren, gemeente en artiesten leverde in november 2018 een positief beeld op en de meeste Doesburgse podia hebben al laten weten dit jaar opnieuw van de partij te zullen zijn. Binnenkort bepaalt de organisatie samen met diezelfde podia wat de marsroute is naar editie nummer drie.

In de aanloop naar 8, 9 en 10 november gaat de organisatie evalueren welke wijzigingen en verbeteringen nodig en gewenst zijn. Er wordt gekeken naar looproutes en vindbaarheid van de locaties en aan de programmafolder wordt een plattegrond toegevoegd. Ook wordt gekeken of editie drie misschien op vrijdagavond van start moet gaan, en wat dat betekent voor de verdeling over het weekeinde. Organisator van het eerste uur Rob Duis blijft op de achtergrond meedenken als inspirator en ‘festivalduwer’.

Steun Doesburg Jazz met een kleine financiële bijdrage!

Ben je dit jaar bij een van de concerten? Vind je Doesburg Jazz leuk? Doe dan een eenmalige donatie. Alvast dank. We zien je graag volgend jaar terug.
Mijn bijdrage
Sluiten