Coronarichtlijnen

Coronarichtlijnen

Sinds de nieuwe coronamaatregelen zijn de deuren van de Doesburgse speellocaties weer open. De 1,5 meter afstand en beperkte capaciteit is vervallen. Tijdens Doesburg Jazz gelden de volgende coronarichtlijnen:

> Toegang met een coronatoegangsbewijs

U krijgt toegang tot concerten en films met een coronatoegangsbewijs. Om dit te verkrijgen maakt u via de CoronaCheck-app een QR-code, of u maakt een print. Toon bij de ingang uw coronatoegangsbewijs in combinatie met een identiteitsbewijs. Kinderen tot en met 12 jaar hebben geen coronatoegangsbewijs nodig.

LET OP: Een vaccinatieboekje en een vaccinatieregistratiebewijs zijn geen geldig toegangsbewijs.

Verkrijg een coronatoegangsbewijs op een van deze drie manieren:

1. Een vaccinatiebewijs

Maak met de CoronaCheck-app van uw vaccinatiebewijs een QR-code. Het gaat er hierbij om dat u volledig gevaccineerd bent. Zodra uw volledige vaccinatie geregistreerd is, kunt u in de app of op de pagina inloggen met uw DigiD. 14 dagen nadat u volledig gevaccineerd bent, kunt u een vaccinatiebewijs aanvragen. Gaf u bij de vaccinatie toestemming, dan worden uw vaccinatiegegevens automatisch opgehaald bij het RIVM, de GGD of het ziekenhuis. Werkt dit niet automatisch, voeg dan uw vaccinatiebewijs zelf toe aan de app.

Lees op de website www.coronacheck.nl hoe u van uw vaccinatiebewijs een coronatoegangsbewijs maakt.

2. Een negatieve testuitslag

U maakte via www.testenvoortoegang.org een afspraak voor een gratis coronatest en u ontving een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Via uw testlocatie ontvangt u een ophaalcode die u in de Corona Check app of via www.coronacheck.nl omzet in een QR-code. Deze code scannen wij in het theater. Let op: u kunt de afspraak voor een coronatest pas 2 weken voor de datum van het evenement inboeken. Uitsluitend testresultaten via Testen voor Toegang worden geaccepteerd.

3. Een herstelbewijs

Heeft u corona gehad en kunt u dat ook aantonen met een positieve PCR-test? Dan kunt u ook een zogenoemd herstelbewijs uploaden in de CoronaCheck-app. Dat gebeurt automatisch als u met uw DigiD inlogt op de app. Het werkt alleen als de positieve test tussen de 12 dagen en 180 dagen oud is.

De QR-code is uw coronatoegangsbewijs. Laat deze scannen bij onze ingang. Vergeet niet om ook een identiteitsbewijs mee te nemen. Onze medewerkers vergelijken bij de ingang de gegevens van het legitimatiebewijs met die in het coronatoegangsbewijs.

> Geen DigiD, smartphone of computer met printer?

Heeft u zelf geen DigiD, smartphone of computer met printer? Dan kunt u in sommige gevallen een coronabewijs op papier thuisgestuurd krijgen. Bel hiervoor naar de CoronaCheck helpdesk op 0800-1421 en vraag naar de mogelijkheden.

Steun Doesburg Jazz met een kleine financiële bijdrage!

Ben je dit jaar bij een van de concerten? Vind je Doesburg Jazz leuk? Doe dan een eenmalige donatie. Alvast dank. We zien je graag volgend jaar terug.
Mijn bijdrage
Sluiten