Na een evaluatie met de speellocaties is de kogel nu door de kerk. De speeldata in 2018 zijn zaterdag 10 en zondag 11 november.

Doesburg Jazz 2018 komt eraan!

Doesburg Jazz 2017 krijgt een vervolg. Na een evaluatie met de speellocaties en de Doesburgse horeca is de kogel door de kerk. De speeldata in 2018 zijn zaterdag 10 en zondag 11 november.

De eerste editie van het nieuwe tweedaagse muziekfestival, dat werd bedacht door trompettist en bandleider Robert Duis, was op zaterdag 11 en zondag 12 november 2017, met 15 jazzformaties en optredens op 8 podia. Met een brede variëteit aan jazzstijlen trok Doesburg Jazz al meteen een groot aantal muziekliefhebbers. Dat succes gaf de aanzet voor een poging het evenement een vaste plaats te geven op de Doesburgse evenementenkalender.

Trompettist en bandleider Robert Duis stond aan de wieg van Doesburg Jazz.

De podia van Stadsbierhuys De Waag, Gasthuiskerk Doesburg, Stadshotel Doesburg, Het Arsenaal 1309, Grand Café Duo, Café du Midi, Het Gilde Café en De Bonte Hond bieden bezoekers in november 2018 opnieuw een swingend weekeinde met gratis toegankelijke optredens.

Doesburg Jazz zoekt voor de website foto- of video- en audiomateriaal van eerdere edities van het festival.

Steun Doesburg Jazz met een kleine financiële bijdrage!

Ben je dit jaar bij een van de concerten? Vind je Doesburg Jazz leuk? Doe dan een eenmalige donatie. Alvast dank. We zien je graag volgend jaar terug.
Mijn bijdrage
Sluiten