Doesburg Jazz: een muzikale injectie na corona

Ubbink Doesburg Jazz heeft het programma voor 2021 rond. Programmeurs Jos Gelauf en Edward den Doop presenteren in het eerste weekeinde van november 2021 een vernieuwend en afwisselend programma.

Het is gelukt om een affiche samen te stellen met veel stijlen en smaken, gespeeld door (piep)jonge en oude(re) artiesten; een muzikale injectie na corona. Eén podium heeft tijdelijk afgehaakt, maar er zijn drie podia bij gekomen. Het aantal concerten is met 24 gelijk aan dat van de laatste jaargang die kon doorgaan, die van 2019.

Veel stijlen en smaken, gespeeld door (piep)jonge en oude(re) artiesten

Helemaal gratis

Sponsoren van het eerste uur Ubbink en Kab ondersteunen Ubbink Doesburg Jazz ook in 2021 met een financiële bijdrage. Daardoor kan de organisatie de door corona getroffen horeca en zaaleigenaren in Doesburg zoveel mogelijk ontzien. Ook veel bands en artiesten dragen hun steentje bij door af te zien van een onkostenvergoeding. Dankzij die gezamenlijke steun is Doesburg ook dit jaar voor bezoekers helemaal gratis.

 

Steun Doesburg Jazz met een kleine financiële bijdrage!

Ben je dit jaar bij een van de concerten? Vind je Doesburg Jazz leuk? Doe dan een eenmalige donatie. Alvast dank. We zien je graag volgend jaar terug.
Mijn bijdrage
Sluiten