Eric Vloeimans bij jazz-livestream vanuit Doesburg

Eric Vloeimans

Op vrijdag 30 april om 21.00 uur starten pianist Jetse de Jong en accordeonist Dirk Overbeek in de Gasthuiskerk in Doesburg met een gratis jazz-livestream ter gelegenheid van International Jazz Day.

Doesburg Jazz en Gasthuiskerk Doesburg organiseren dit evenement omdat beide organisaties sympathiek staan tegenover het idee van International Jazz Day om mensen van over de hele wereld te verenigen via jazzmuziek. Gasthuiskerk Doesburg is in november een van de podia van het jaarlijkse Doesburg Jazz festival.

Eric Vloeimans

Eric Vloeimans gaat de livestream presenteren. De Doesburgse trompettist, die in 2020 de Edison Jazz Oeuvreprijs won, brengt zijn trompet mee. Vloeimans werkte samen met artiesten als Kyteman, Fay Lovsky, Spinvis, Doe Maar, Jan Akkerman, Eric Vaarzon Morel en de Cubaanse jazzpianist Ramón Valle. In de Gasthuiskerk improviseert hij een deuntje mee met Dirk en Jetse.

 

Steun Doesburg Jazz met een kleine financiële bijdrage!

Ben je dit jaar bij een van de concerten? Vind je Doesburg Jazz leuk? Doe dan een eenmalige donatie. Alvast dank. We zien je graag volgend jaar terug.
Mijn bijdrage
Sluiten