Astrid Volckerick & Frans van Keep

Zangeres Astrid Volckerick en gitarist Frans van Keep brengen een programma met mooie en swingende jazz ballads, Braziliaanse bossanova en doen af en toe een uitstapje naar het Franse chanson. Astrid zingt in het Engels, Frans en Braziliaans-Portugees. Bij enkele van de Braziliaanse nummers draagt zij bij wijze van intro een vertaling voor in het Nederlands, omlijst door gitaarklanken. Astrid en Frans zijn twee professionele muzikanten met hart voor de bossanova.

Hart voor de bossanova

Astrid Volckerick studeerde vocal jazz bij zangeres Deborah Carter in Amsterdam. Voor de jazz werd ze gecoacht door Greetje Kaufeld en voor de Braziliaanse muziek door Josée Koning.

Frans van Keep voltooide in 1994 zijn conservatorium-opleiding en treedt sindsdien regelmatig op. Hij geeft daarnaast gitaarles en begeleidt een aantal vocalisten. Van Keep maakt deel uit van de band Vatapa, een Nederlandse groep die zich wijdt aan de choro en samba.

Bezetting

Astrid Volckerik: zang
Frans van Keep: gitaar, zang
Bass: Michael Gustorff

Steun Doesburg Jazz met een kleine financiële bijdrage!

Ben je dit jaar bij een van de concerten? Vind je Doesburg Jazz leuk? Doe dan een eenmalige donatie. Alvast dank. We zien je graag volgend jaar terug.
Mijn bijdrage
Sluiten