Blue

Blue | A Tribute To Joni Mitchell

Het trio Blue, A Tribute to Joni Mitchell, bestaat uit zangeres Jozefien Klop, gitarist Oscar Reijers en (bas-)gitarist Solon Carpey. Het trio heeft als doel de muziek van Joni Mitchell te laten voortbestaan. Mitchells prachtige songteksten, haar muzikale melodieën en bijzondere gitaarstemmingen en haar hoge noten worden met veel liefde gespeeld en gedeeld.

Optreden met passie en bewondering

Blue is een van de bekendste albums van Joni Mitchell, maar in het tribute komen ook nummers voorbij van een van de vele andere albums, zoals Heijera, Free Man In Paris en Cactus Tree. De muziek wordt afgewisseld met verhalen over het bijzondere leven van Joni Mitchell. De drie leden van het trio zijn afgestudeerd aan het conservatorium in de richtingen jazz en pop. Dit wordt een optreden met passie en bewondering voor de muziek van Joni Mitchell.

Bezetting:

Jozefien Klop - zang
Oscar Reijers - gitaar
Solon Carpey - bas

Joni Mitchell is een Canadese zangeres die in de jaren 70 en 80 bekend werd door haar prachtig poëtische jazz-folk muziek. Bekende nummers van haar zijn Blue, Both Sides Now, Woodstock en Big Yellow Taxi. Haar muziek is nog altijd zeer geliefd.

Steun Doesburg Jazz met een kleine financiële bijdrage!

Ben je dit jaar bij een van de concerten? Vind je Doesburg Jazz leuk? Doe dan een eenmalige donatie. Alvast dank. We zien je graag volgend jaar terug.
Mijn bijdrage
Sluiten