Jeroen Antoine Band

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - zaterdag 5 november 2022
14:45 - 16:15 uur

Locatie
Loc 17

Genres

0


Zoals je aloë vera op je verbrande huid smeert, zo zalft Jeroen Antoine de ziel in met zijn zoete mengelmoes van hiphop, soul en pop. De vocalist van het Nijmeegse collectief Altijd Onderweg schrijft poëtische teksten in zijn moerstaal: iedere deur in zijn gedachtegang gooit de jongeling wagenwijd open. Antoine’s flows zijn old school, maar zijn warme arrangementen getuigen van een frisse blik op zijn genre en de toekomst.

Teksten die hem dicht bij het hart liggen

Jeroen Lazeroms (1991) begon op zijn 19e met het schrijven van teksten na zijn eerste en meest gevoelige optreden, namelijk op de begrafenis van zijn oma. Na zijn optreden kreeg hij applaus en was verbaasd dat hij mensen zo kon raken met zijn woorden. Met hulp van goede vrienden Linde Schöne en Simon Mamahit, die zelf al langere tijd actief waren in de muziek, ging hij verder met het schrijven van teksten die hem dicht bij het hart liggen.

Hierdoor kwamen onderwerpen als onzekerheid, het afgewezen worden door je grote liefde en het verdriet van zijn gokverslaving snel naar voren. Dit laatste is afgelopen jaren veel inspiratie geweest voor het nieuwe werk van Jeroen.

Post navigation