The Soul Bonckers

Stap in de wereld van onweerstaanbare soul, funky ritmes en swingende disco met niemand minder dan "The Soulbonckers"! Deze sprankelende band brengt de nostalgische magie van soul, funk en disco naar het podium en dompelt het publiek onder in een groovy en dansbare ervaring en doet de tijden van de legendarische Soultrain herleven.

Onweerstaanbare mix van funky klanken en dansbare ritmes

De kern van The Soulbonckers wordt gevormd door een getalenteerde groep muzikanten die een passie hebben voor soul, funk en disco. Met virtuoze beheersing van hun instrumenten, zoals gitaren, bas, toetsen en drums creëren ze een onweerstaanbare mix van funky klanken en dansbare ritmes.

The Soulbonckers worden geleid door een charismatische leadzangeres die een soulvolle stem bezit waarmee ze het publiek moeiteloos in vervoering brengt. Hun podiumcharisma is de drijvende kracht achter de onvergetelijke optredens van de band.

Een avond met The Soulbonckers is als een muzikale reis, waarbij het publiek wordt getrakteerd op een scala aan hits en muzikale hoogtepunten. Van meezingen met klassiekers tot het dansen op opzwepende funk en disco beats, de band weet elke sfeer perfect neer te zetten.

Bezetting

Agnes Irma Joe: zang
Edgar Tjokrohamidjojo: gitaar
Julius Smit: basgitaar
Bill Honing: drums

Steun Doesburg Jazz met een kleine financiële bijdrage!

Ben je dit jaar bij een van de concerten? Vind je Doesburg Jazz leuk? Doe dan een eenmalige donatie. Alvast dank. We zien je graag volgend jaar terug.
Mijn bijdrage
Sluiten