International Jazz Day 2022

Op 30 april 2021 deed Doesburg Jazz, in samenwerking met Podium Doesburg als een van de twee deelnemende Nederlandse podia mee aan International Jazz Day. Pianist Jetse de Jong en accordeonist Dirk Overbeek traden toen samen met stadgenoot en trompettist Eric Vloeimans op in de gratis livestream To Church with Dirk and Jetse.

Jazz breaks down barriers

Podium Doesburg Jazz en Doesburg Jazz leveren ook in 2022 een bijdrage aan de jaarlijkse wereldwijde jazzdag. Zodra het programma daarvoor bekend is leest u dat op deze website en op onze social media kanalen.

Livestream terugkijken

De UNESCO wil met International Jazz Day de aandacht vestigen op de rol die jazzmuziek kan spelen om mensen te verenigen. Jazzpianist en UNESCO-ambassadeur Herbie Hancock is voorzitter van de non-profitorganisatie die de jaarlijkse jazzdag plant en promoot. Doesburg Jazz is een jazzfestival in het tweede weekeinde van november met jazzconcerten in een groot aantal muziekstijlen in Hanzestad Doesburg. Podium Doesburg is het culturele hart van Doesburg en organiseert concerten, theatervoorstellingen, open podia, muziekcafés en lezingen.

Steun Doesburg Jazz met een kleine financiële bijdrage!

Ben je dit jaar bij een van de concerten? Vind je Doesburg Jazz leuk? Doe dan een eenmalige donatie. Alvast dank. We zien je graag volgend jaar terug.
Mijn bijdrage
Sluiten