Klasse, improvisatie én kwaliteit bij informatiepunt Alberdeco

Veelzijdigheid en kwaliteit. Van vertrouwd en bekend tot nieuwe ideeën in een nieuw jasje. Een ruime keuze. Dat is wat Doesburg Jazz zijn bezoekers muzikaal te bieden heeft. Diezelfde kwalificaties zijn ook van toepassing op het vaste informatiepunt dat Doesburg Jazz in 2019 introduceert: Chocolaterie Alberdeco.

Bij Alberdeco aan de Kerkstraat nummer 49 in Doesburg kunnen bezoekers aan de derde editie van Doesburg Jazz terecht voor de programmafolder en voor andere informatie over het festival. Alberdeco informeert over looproutes en beantwoordt vragen over wat Hanzestad Doesburg nog meer te bieden heeft. De ambitie van Alberdeco is om iedereen te laten genieten van unieke en lokaal geproduceerde chocoladespecialiteiten.

Tijdens Doesburg Jazz 2019 vinden jazzliefhebbers bij hun wandeling van het ene naar het ander podium er een rustpunt waar kan worden genoten van allerlei chocolade-specialiteiten, in combinatie met een kopje koffie of thee of huisgemaakte warme chocolademelk, gemaakt met duurzame cacao en de beste grondstoffen.

Wie op muzikaal gebied houdt van klasse, improvisatie én kwaliteit is op 8, 9 en 10 december ook bij Alberdeco op het goede adres. Bezoekers herkennen Alberdeco aan de Doesburg Jazz festivalvlag.

Steun Doesburg Jazz met een kleine financiële bijdrage!

Ben je dit jaar bij een van de concerten? Vind je Doesburg Jazz leuk? Doe dan een eenmalige donatie. Alvast dank. We zien je graag volgend jaar terug.
Mijn bijdrage
Sluiten