Programmaboekje

Het heeft er lang niet naar uitgezien, maar Ubbink Doesburg Jazz 2021 gaat door! Onze programmeurs hebben een affiche samengesteld met veel stijlen en smaken. Dit jaar is er voor het eerst ook een programmaboekje. Dit handzame gratis gidsje bevat overzichtelijk gerangschikte informatie over de speeltijden, de speellocaties en de optredende bands. Daarnaast is er ruimte voor algemene verhalen, informatie over het driedaagse festival en een plattegrond van de stad. Het boekje is in het jazzweekeinde verkrijgbaar op de speellocaties en bij VVV Doesburg.

Pay as you go away

Pay as you go away

Zoals ieder jaar is de toegang tot alle evenementen tijdens Doesburg Jazz gratis. Dat is mogelijk door de ondersteuning van sponsoren, niet in de laatste plaats van hoofdsponsor Ubbink. Ook de medewerking van bands en artiesten, waarvan een aantal al in een vroeg stadium liet weten gratis te willen spelen, is voor de organisatie een grote steun in de rug. Om hun waardering te laten blijken kunnen bezoekers vrijwillig een financiële bijdrage deponeren in de bussen die op elke locatie staan: Pay as you go away.

 

 

Steun Doesburg Jazz met een kleine financiële bijdrage!

Ben je dit jaar bij een van de concerten? Vind je Doesburg Jazz leuk? Doe dan een eenmalige donatie. Alvast dank. We zien je graag volgend jaar terug.
Mijn bijdrage
Sluiten