Livestream 30 april | To Church with Dirk and Jetse

Klik op het logo voor de livestream.

Doesburg Jazz heeft samen met Gasthuiskerk Doesburg als eerste Nederlandse organisatie een evenement aangemeld voor de 10e International Jazz Day. Pianist Jetse de Jong en accordeonist Dirk Overbeek zijn op vrijdag 30 april vanaf 21.00 uur te zien in een gratis livestream met als titel To Church with Dirk and Jetse. Klik op het logo voor de livestream.

Doesburg streamt gratis jazzconcert op International Jazz Day

Dirk

Accordeonist Dirk Overbeek toont in alles wat hij doet zijn eigen veelzijdigheid en die van zijn instrument. Overbeek speelt uiteenlopende stijlen als Nederlandstalige poëtische pop, Franse chansons en eigen composities. Hij doet dat in wisselende en niet alledaagse bezettingen. Dirk Overbeek is moeilijk in een hokje te plaatsen, maar komt volgens velen juist buiten de lijntjes het beste tot zijn recht.

Jetse

Pianist Jetse De Jong vond zijn roeping na het horen van de muziek van Fats Domino. De Jong is een groot talent en mengt zijn eigen muzikale ideeën moeiteloos in een eclectische mix van invloeden. Zijn debuutalbum ‘Intercities’ kreeg lovende kritieken. Als niet alledaagse combinatie speelden Overbeek en De Jong al eens samen op het conservatorium in Arnhem. De muzikale klik was er meteen. Op 30 april staan zij garant voor een subtiele afwisseling tussen swingend Braziliaans en veelzijdig eigen werk.

Herbie

De UNESCO wil met International Jazz Day de aandacht vestigen op de rol die jazzmuziek kan spelen om mensen te verenigen. Jazzpianist en UNESCO-ambassadeur Herbie Hancock is voorzitter van de non-profitorganisatie die de jaarlijkse jazzdag plant en promoot.

Gasthuiskerk Doesburg

Gasthuiskerk Doesburg is het culturele hart van Doesburg en organiseert concerten, theatervoorstellingen, open podia, muziekcafés en lezingen

Steun Doesburg Jazz met een kleine financiële bijdrage!

Ben je dit jaar bij een van de concerten? Vind je Doesburg Jazz leuk? Doe dan een eenmalige donatie. Alvast dank. We zien je graag volgend jaar terug.
Mijn bijdrage
Sluiten