Triton Qwartet op International Jazz Day dubbelconcert in Doesburg

Het Triton Qwartet is op zaterdag 30 april de eerste band op het International Jazz Day dubbelconcert van Doesburg Jazz en Podium Doesburg. Dit recent opgerichte combo is jong, heel jong. De muzikanten komen rechtstreeks uit de Jazz & Pop afdeling van het ArtEZ Conservatorium Arnhem en varieren in leeftijd van 17 tot 26 jaar.

De groep experimenteert veel en graag. Na zich in eerste instantie te hebben gericht op traditionelere jazz, is het viertal nu klaar voor het presenteren van louter eigen werk en gefocust op het vinden van een ‘eigen sound’.

Nieuwe frisse dynamiek

Dit brengt een nieuwe frisse dynamiek binnen de groep en op het podium! Waar het ze om gaat: hoe krijgen we de toehoorder op het puntje van haar of zijn stoel. Voor het Triton Qwartet is International Jazz Day een mogelijkheid om ook bij een jong publiek belangstelling aan te wakkeren voor jazz en geïmproviseerde muziek.

Bezetting

Frederieke Aaij - piano
Huub Schoolkate - gitaar
Norman Samuels - basgitaar
Daniel Louis - drums

Zaterdag 30 april 20.00 uur. International Jazz Day. Toegang € 4,50. Tickets via podiumdoesburg.nl.

Triton Qwartet
Triton Qwartet

Steun Doesburg Jazz met een kleine financiële bijdrage!

Ben je dit jaar bij een van de concerten? Vind je Doesburg Jazz leuk? Doe dan een eenmalige donatie. Alvast dank. We zien je graag volgend jaar terug.
Mijn bijdrage
Sluiten