Ubbink Doesburg Jazz evalueert en kijkt vooruit

Stichting Doesburg Jazz is al enige maanden bezig met de voorbereidingen voor de derde editie van Ubbink Doesburg Jazz in november 2019. De organisatie kijkt terug op een goed bezochte tweede editie, maar realiseert zich dat in het verleden behaalde resultaten geen zekerheid bieden voor de toekomst. Een rondgang langs podia, sponsoren, gemeente en artiesten leverde in november 2018 een positief beeld op.

De meeste Doesburgse podia hebben al laten weten dit jaar opnieuw van de partij te zullen zijn en datzelfde geldt voor de meeste sponsoren. In de aanloop naar november wordt met de Doesburgse podia geëvalueerd en wordt besproken welke wijzigingen en verbeteringen nodig en gewenst zijn. In de editie van 2019 wordt in elk geval werk gemaakt van een betere vindbaarheid van alle locaties; aan de programmafolder wordt een plattegrond toegevoegd. Verder zijn er plannen om editie drie al op vrijdagavond 8 november op een of meerdere locaties van start te laten gaan.

Steun Doesburg Jazz met een kleine financiële bijdrage!

Ben je dit jaar bij een van de concerten? Vind je Doesburg Jazz leuk? Doe dan een eenmalige donatie. Alvast dank. We zien je graag volgend jaar terug.
Mijn bijdrage
Sluiten