Ubbink hoofdsponsor van Doesburg Jazz

Het Doesburgse bedrijf Ubbink wordt hoofdsponsor van Doesburg Jazz. Directeur Linda van de Maat van Ubbink en Herman Geereking van Doesburg Jazz tekenden deze week een sponsorovereenkomst voor editie 2018 van het tweedaagse muziekevenement, dat dit jaar op 10 en 11 november plaatsvindt. In de overeenkomst is de intentie opgenomen om ook de komende jaren samen te werken onder de naam Ubbink Doesburg Jazz.

Ubbink is een bedrijf dat werkt aan innovatieve oplossingen voor energie-efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen. Het bedrijf werd in 1896 opgericht in Doesburg en heeft vestigingen in onder meer België, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk.

Doesburg Jazz werd in 2017 bedacht door trompettist en bandleider Robert Duis en trok afgelopen november met 15 jazzformaties, gratis optredens op 8 podia en een brede variëteit aan jazzstijlen een groot aantal muziekliefhebbers.

Steun Doesburg Jazz met een kleine financiële bijdrage!

Ben je dit jaar bij een van de concerten? Vind je Doesburg Jazz leuk? Doe dan een eenmalige donatie. Alvast dank. We zien je graag volgend jaar terug.
Mijn bijdrage
Sluiten