Webbe foodtruck wordt mobiel informatiepunt

Ubbink Doesburg Jazz introduceert in 2019, als eerste festival in Europa, een mobiel informatiepunt: Webbe. Webbe (wat heeft u te bieden; ‘webbe’ van alles) Foods is een origineel Doesburgs initiatief op het gebied van vers, authentiek, lekker en verantwoord festivalvoedsel. Webbe fungeert tijdens Doesburg Jazz 2019 als een centraal baken, een plek waar bezoekers terecht kunnen voor informatie en ondersteuning.

Friet en jazzclassics

Bij de Webbe foodtruck op de Voormarkt in Doesburg kunnen bezoekers niet alleen terecht voor het programma en informatie over het festival. Webbe informeert ook over de looproutes, over het weer, over wat u in Doesburg vooral niet mag missen en over zaken waarover u voorafgaand aan uw bezoek aan Doesburg Jazz nog niet had nagedacht. Het team van Peter van den Broeke is in het tweede weekeinde van november uw steun en toeverlaat.

Webbe Foods doet met verse frites wat jazzmusici doen met jazzclassics: mooie dingen. Webbe creëert verse frites van de smakelijkste aardappels van de beste telers uit de regio en is daarmee ‘Unexpected delicious.’ Bezoekers herkennen Webbe aan de Doesburg Jazz festivalvlag en de zelf ontworpen foodtruck.

Steun Doesburg Jazz met een kleine financiële bijdrage!

Ben je dit jaar bij een van de concerten? Vind je Doesburg Jazz leuk? Doe dan een eenmalige donatie. Alvast dank. We zien je graag volgend jaar terug.
Mijn bijdrage
Sluiten