Webbe: next level festivalfood

In 2019 introduceerde Doesburg Jazz de foodtruck van Webbe ‘Unexpected delicious’ al eens als mobiel informatiepunt. Dat plan kon toen wegens omstandigheden niet doorgaan. In 2020 ging zoals bekend het hele festival niet door, maar dit keer is Webbe toch echt van de partij. Webbe (wat heeft u te bieden; ‘webbe’ van alles) Foods is een origineel Doesburgs initiatief op het gebied van vers, authentiek, lekker en verantwoord festivalvoedsel.

De foodtruck is tijdens Doesburg Jazz het centrale baken, de plek waar bezoekers terecht kunnen voor next level festivalfood en voor informatie en ondersteuning.

Uw steun en toeverlaat

Webbe Foods doet met verse frites wat jazzmusici doen met jazzclassics: mooie dingen. Webbe creëert verse frites van de smakelijkste aardappels van de beste telers uit de regio en is daarmee ‘Unexpected delicious.’ Bezoekers herkennen Webbe aan de Doesburg Jazz festivalvlag en de zelf ontworpen foodtruck.

Bij de Webbe foodtruck op de Doesburgse Voormarkt vinden bezoekers niet alleen een smakelijk tussendoortje of een verantwoorde culinaire ondersteuning. Webbe informeert ook over de looproutes door de stad, over het weer, over wat u in Doesburg verder vooral niet mag missen en over zaken waarover u voorafgaand aan uw bezoek aan Doesburg Jazz nog niet had nagedacht. Het Webbe-team, kortom, is tijdens Doesburg Jazz uw steun en toeverlaat.

> U vindt Webbe op de Voormarkt.

Steun Doesburg Jazz met een kleine financiële bijdrage!

Ben je dit jaar bij een van de concerten? Vind je Doesburg Jazz leuk? Doe dan een eenmalige donatie. Alvast dank. We zien je graag volgend jaar terug.
Mijn bijdrage
Sluiten